Copyright © 2008-2022 ERF Software. Geregistreerde handelsnaam van Jan Houbrehts bv. Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden

Modules

PeopleCounter - Covid-19 Crowd Control

Overheden hebben met de opening van de winkels een maximale bezetting opgelegd om de sociale afstand te waarborgen en de verdere verspreiding van het Corona virus verder in te perken. Het komt erop neer dat er een beperking geldt op het maximaal aantal toegelaten personen in je zaak gebaseerd op de totale winkeloppervlakte. (x/m²) PeopleCounter laat op een geautomatiseerde en efficiënte manier aan je klant zien wat de huidige drukte in je winkel is.

Alle modules combineren in het centraal beheer

De modules werken allemaal zelfstandig en los van mekaar en zijn als zodanig in te zetten. Door ze te combineren in de Suite haal je het maximale van de oplossingen in huis. Centrale instellingen en centraal beleid, lokale registraties. Door de data van alle modules te combineren kan de rapport module volledige en geconsolideerde rapportages leveren.

eTicket Kiosk - klanten begeleiding

Zorg voor een gestroomlijnde klanten begeleiding in uw zaak, ontvangstruimte. Geschikt voor dienstverlenende bedrijven of overheden waar de klant / bezoeker meerdere diensten kan genieten maar naargelang zijn keuze door andere mensen op eventueel andere afdelingen zal geholpen worden. eTicket Kiosk helpt u hierin en door de mogelijkheid om de Digital Signage oplossing te integreren wordt de klant volledig begeleid.

Cloakroom - Vestiare beheer

Beheer van de vestiaire op basis van de eID kaart of klantenpas. Geen gedoe meer met nummertjes en kartonnen kaartjes. Kan gekoppeld worden aan camera’s om aan te tonen wie wat heeft afgegeven bij discussies.

PresentView - Digital Signage

Digitale beeldcommunicatie. Vervang de posters aan de muur of je menukaart door mooie scherm die intelligent worden aangestuurd. Gekoppeld aan andere modules zoals kassa en voorraad worden op=op promoties niet meer afgebeeld als ze uitverkocht zijn. Samen met eKiosk begeleiden de schermen ook je klanten naar de juiste dienst.

POS - Kassa Voorraad CRM

Een kassa is een kassa. Door de volledige koppeling met alle andere modules komt er een tool naar voren die de kracht haalt uit de gezamenlijke info.

… en vele andere oplossingen

ontdek nog meer kleinere en maatwerk producten .
ERF Software
eTicket info eTicket info PresentView info PresentView info
PeopleCounter info PeopleCounter info